2 jaja
100 gr
secera
1 vanili
secer
2 kasike soka od malina
150 gr
brasna
1 kesica pudinga od malina
1 mala
kasikica praska za pecivo
3 supene
kasike seckane cokolade
Penasto umutite jaja, šećer i vanilni šećer. Zatim dodati
sok od pomorandže. Potom dodajte brašno, prašak za puding i prašak za pecivo koje
ste prethodno sve zajedno onako suvo promešali. Na kraju lagano umešajte
seckanu čokoladu. Malom kašičicom
stavljajte gomilice u pleh na koji ste prethodno stavili papir za pečenje. Vodite
računa o razmaku jer će kolačići narasti. Peći na 180 stepeni oko 10 min, tj.
kraće ili duže u zavisnosti od jačine Vaše rerne.
Ukoliko želite da vam ostanu sveži čuvajte ih u zatvorenoj
kutiji, a ukoliko želite da postanu krckavi ostavite ih naredjane na tacni.
Prijatno!
Napomena:
Prašak za puding možete menjati po svojoj volji, kao i sok.
Možete staviti sok od limuna, a umesto pudinga od malina staviti puding od čokolade, vanile, jagode, narandže, pavlake, lešnika...
Нема коментара:
Постави коментар