30 šampinjona
2 srednje šargarepe
1 glavica crnog luka
beli deo stabljike od praziluka
50 gr sojinih ljuspica
30 listića kačkavalja ( veličine obima šampinjona)
začini po ukusu: so, biber, vegeta, kari, origano...
Šampinjonima odvojiti kapice od nožica. Nožice sitno iseckati i upržiti na malo ulja sa sitno seckanim crnim lukom i prazilukom. Dodati narendanu šargarepu. Posoliti i pobiberiti. kada je sve uprženo dodati sojine ljuspice koje ste prethodno potopili u vrelu vodu, a zatim ocedili.
U
tepsiju staviti papir za pecenje i naredjati kapice sampinjona i svaku posoliti po
malu unutra. U svaku kapicu staviti malo spremljenog fila. Preko fila staviti po parče kačkavalja i odozgo posuti sa malo origana. Staviti u zagrejanu rernu i zapeći.
Нема коментара:
Постави коментар